Waarom koopt u het beste bij een lokale optieker?

by Barbara
in Nieuws
on 09 december 2020
Hits: 1377
lokale optieker Maasmechelen design brillen

Een lokale optieker heeft de juiste expertise 

Kwaliteit staat voorop bij brillen of contactlenzen 

Bent u toe aan een nieuwe bril of een paar nieuwe contactlenzen? Aarzel dan niet en ga naar een gespecialiseerde brillenwinkel. En winkel lokaal! In de regio Maasmechelen kunt u altijd terecht bij Optiek Design Barbara. Als gediplomeerd opticien begeleid ik u met passie voor het vak, bij het gehele traject van oogmeting tot aankoop van een nieuwe bril of contactlenzen. Ik ben tevens optometrist en contactlensspecialist en ga te werk met een deskundigheid die u alleen van een betrouwbare en ervaren professional kunt verwachten. Een professional die oog heeft voor de behoeften van de klant en daar perfect op kan inspelen. 

 

Exclusieve brillenwinkel 

Optiek Design Barbara onderscheidt zich van veel andere brillenwinkels van grote winkelketens door een breed assortiment trendy kwaliteitsbrillen. Hier vindt u geen doorsnee aanbod, maar een prachtige selectie van originele brillen, stuk voor stuk van de hoogste kwaliteit. Voor designercollecties van exclusieve merken als Armani, Victoria Beckham en Kaleos bent u bij ons ook aan het goede adres. Zo slaagt u hier voor een modieus en exclusief brilmontuur met een hoog draagcomfort dat volledig is afgestemd op uw persoonlijke smaak.  

 

Uitmuntende service bij uw aankoop 

Na een deskundige oogmeting gaan we samen op zoek naar een bril op maatGepast advies over het soort montuur en het type glazen, zo vindt u precies de brillen die geschikt voor u zijn en goed passen bij uw gezicht. Want niets is zo belangrijk als een bril of een paar contactlenzen die goed is aangemeten. Voor ieder budget krijgt u bij uw vertrouwde lokale opticien een modieuze, goed passende bril met daarbij de perfecte glazen in de optimale sterkte. Ook wordt er een bijzonder goede naservice geboden en kunt u hier altijd terecht, met of zonder afspraak, voor onderhoud en reparatie van uw bril.  
 
 

Kom snel eens langs bij Optiek Design Barbara in Maasmechelen!